Aquamora Logo

Toepassing.

 

Schenk (bij voorkeur) water in het glas. Laat het water even staan voordat er uit het glas gedronken wordt zodat het water alles goed in zich op kan nemen. Indien gewenst kun je als versterking daarbij de affirmatie die op het glas staat hardop zeggen. Hoe bewuster je ermee bezig bent, hoe beter. Desgewenst herhaal je de affirmatie een aantal keer. Drink minimaal een maand lang, elke dag, uit hetzelfde glas. Bij heftige reacties*, gebruik van het glas minderen.

 

Ik raad je aan het gebruik van het glas op te bouwen. De 1e dag één glas, de 2e dag twee glazen totdat je merkt dat het aantal voldoende is. Het gebruik van meer dan 5x hetzelfde glas op één dag raad ik niet aan. Je kunt er natuurlijk desgewenst ook voor kiezen om het bij één glas per dag te laten.

 

Daarna kun je opnieuw beginnen met een ander glas (affirmatie).

Gebruik altijd hetzelfde glas per maand/dag! Anders kan het voor lichaam en geest te veel worden. Geef je lichaam en geest de tijd om zich aan te passen!

 

 

Proost!!

 

* reacties: Er kunnen, zeker in het begin, reacties ontstaan. Het lichaam heeft de tijd nodig te wennen aan deze nieuwe informatie die binnen komt. Deze reacties zijn divers en verschillen per persoon. Het is enkel een goed teken, de verandering is begonnen. Gehoorde reacties zijn: hoofdpijn, buikpijn, keelpijn, hartkloppingen, emotionele veranderingen.

ROOD
blauw
geel
groen
oranje
paars
roze
slak