Aquamora Logo

De kracht van water.

 

Op de beginpagina heb ik aangegeven dat water een geheugen heeft.

 

Daar wordt in de praktijk al door diverse instanties gebruik van gemaakt, zoals in

de homeopathie. Een stofje wordt in water opgelost en dat water wordt zo sterk verdund dat er uiteindelijk niets van de oorspronkelijke stof terug te vinden is, toch blijkt de werking van homeopathie zeer krachtig te zijn.

 

Ook de kerkelijke instanties gebruiken het geheugen van water, door het gebruik van wijwater. Dit water wordt altijd gezegend door de priester alvorens het te gebruiken. De kracht van de gedachte is essentieel en zal per persoon verschillend zijn. Niemand staat er eigenlijk bij stil hoe het werkt en waarom de priester het zo doet. Wijwater mag na gebruik niet zomaar in de gootsteen worden weggespoeld, omdat er een zekere waarde (heilig water) aan wordt gehecht. Het mag wel worden opgedronken of aan de planten worden gegeven.

 

We kunnen ons eigen water dat we drinken natuurlijk ook zelf "zegenen". Dit doe je door de affirmatie dat op het glas staat hardop uit te spreken. Dit zal ons lichaam positief be├»nvloeden doordat het water in o.a. je cellen, organen en je bloed opgenomen wordt en vervolgens een rondje door heel je lichaam maakt. Het water in je lichaam slaat het op en legt het vast.  Hieronder een ijskristalfoto van de Japanner Masaru Emoto nadat water is blootgesteld aan de woorden “je bent schattig” en “idioot".

 

 

ROOD
blauw
geel
groen
oranje
paars
roze
slak
schattig schattig
idioot idioot
pijllinks pijllinks
je bent schattig
idioot
pijlrechts pijlrechts