Aquamora Logo

De kracht van affirmaties.

 

Affirmaties zijn positieve zinnen die een positieve invloed uitoefenen op

bijvoorbeeld je zelfbeeld. Ze zullen je trillingsniveau verhogen. De liefde die

in de affirmatie zit breng je over naar je lichaam door deze te lezen, uit te

spreken of door middel van het water in mijn glazen te drinken. Door het te drinken circuleert het door het hele lichaam wat de werking extra krachtig maakt.

 

Louise Hay heeft bewezen dat affirmaties je lichaam helpen helen. Zij is er ook van overtuigd dat elke ziekte overwonnen kan worden door gedachtepatronen om te keren. Dit heeft ze uit eigen ervaring ondervonden maar ook door de ervaring met de talloze cliënten die ze heeft mogen ontvangen in haar praktijk. Ze heeft zelf (met hulp van anderen) haar vaginale kanker overwonnen ondanks dat de artsen haar nog maar 3 maanden te leven gaven. Voor veel ziektes heeft ze een bijbehorende affirmatie geschreven, die vaak veel gelijkenis tonen. De 7 affirmaties op de glazen staan in verband met de 7 chakra's, die samen weer in verband staan met alle delen van je lichaam. Voor meer informatie zie: www.louisehay.com.

 

Bij de geneeswijze Ondévit werkt men ook met de kracht van woorden. De uitvinder van Ondévit heeft ontdekt dat het lichaam reageert op geschreven woorden. Dit wordt gemeten door middel van een spiertest met behulp van speciale woordkaartjes en versterkt door een magneet. De uitvinder heeft ook ontdekt dat water een geheugen heeft en past dit toe door middel van speciale druppelflesjes. De geteste woorden en daarna de inname van de druppels geeft bijzonder goede resultaten.

 

Voor meer informatie over de geneeswijze Ondévit verwijs ik je naar mijn andere webpagina: www.boostofenergy.nl.

 

 

 

 

ROOD
blauw
geel
groen
oranje
paars
roze
slak